Kim Mehmeti
Fillimi | Analiza

Analiza

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last gjithsej: 182 | shfaqen: 1 - 10
image

Të grumbullojmë para që të blejmë vetveten!

Në Shqipëri u privatizua dhe u shit çdo gjë që ishte pronë publike, u nxor në treg e tërë ajo që mund të shitej e
me teper
image

Poshtë sunduesi – rroftë vasali !

  Shqiptarët e Maqedonisë janë të durueshëm dhe popull mirënjohës. Ata edhe të mirën edhe të keqen e vuajnë në vetvete. Andaj edhe protestat e tyre
me teper
image

Frikën që jetuam dhe frika me të cilën jetojmë

Shkruan:Kim MEHMETI Në vitet e socializmit, kur në Kosovë zhvillohej diferencimi i egër, nëpërmjet të cilit Beogradi i ndante shqiptarët në “të ndershëm” dhe “destrukivë”, sa
me teper
image

Arkëza e rrëfimeve sekrete

Shkruan: Kim MEHMETI Në dhomën time të punës, në një nga raftet me libra, me vite qëndronte një arkëz ku ruaja “eksponatet” nga kohët e fëmijërisë
me teper
image

POPULLI I PARTISË

Apo, kush nuk u beson pohimeve të lartpërmendura, le të marrë listat e gjithë të zgjedhurve partiakë që kanë mbushur institucionet e pakta shqiptare dhe ato shtetërore, të atyre që janë bërë pjesëtarë të këshillave dhe vendosin për fatin kolektiv, e le të tregojë sipas cilit kriter është bërë zgjedhja e tyre.
me teper
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last gjithsej: 182 | shfaqen: 1 - 10