Kim Mehmeti
Fillimi | Biography | Shqip

Shqip

gjithsej: 1 | shfaqen: 1 - 1

Biografia

Kim Mehmeti ka lindur në fshatin Gërçec, Shkup në vitin 1955. Është i njohur si romansier, tregimtar, eseist, polemizues, publicistë dhe përkthyes nga gjuha maqedonase
me teper
gjithsej: 1 | shfaqen: 1 - 1