Kim Mehmeti
Fillimi | Video

Video

back 1 2 3 4 5 gjithsej: 41 | shfaqen: 41 - 41
image

Kim Mehmeti në Top Channel, emisioni Top Story

Çdo te ndodhe me 1.shkurt ne pikat kufitare? Çfare pergjegjesie ka diplomacia shqiptare? Si po luan faktori shqiptar ne Maqedoni? Te ftuar ne Top Story politikane dhe publicist nga Shkupi dhe Tirana! Emisioni e drejton gazetari dhe drejtor i informacionit ne Top Channel Sokol Balla
me teper
back 1 2 3 4 5 gjithsej: 41 | shfaqen: 41 - 41