Back

Kim Mehmeti në emisionin "Gjeneratat" nga Agim Poshka në Alsat-M

Emisioni "Gjeneratat" i drejtuar nga showmani dhe këngëtari i njohur Agim Poshka me mysafirët Kim Mehmeti dhe Manjolla Nalbani. 26 prill 2008. Emisonin mund ta shikoni edhe këtu në web.  

 

 

 

 

Kim Mehmeti
https://kmehmeti.com