Back

Kim Mehmeti në emisionin Rendez vous në RTV 21

Emisioni Rendez vous në RTV 21 i drejtuar nga Xhevdet Pozhari.Mysafire në emision ishin Kim Mehmeti,Fatmir Limaj (minister i transporit dhe telekomunikacionit),Ferid Agani(Kryetar i Partis së Drejtësis së Kosovës),Ardian Gjini(Deputet në kuvendin e Kosoves nga Partia AAK Aleanca për ardhmërin e Kosoves)

16 Gusht 2008