Back

Kim Mehmeti në "Fokus": Politikanët tanë i kemi lazdruar(VIDEO)

Në emsionin “Fokus” i cili transmetohet në televizionin “Art” me seli në Tetovë, që udhëhiqet nga Rean Saiti, i ftuari i kësaj jave ishte publicisti Kim Mehmeti.

Moderatori i këtij emisioni shtroi pyetje që kanë të bëjnë me aktualitetin e shoqërisë shqiptare në Maqedoni.

Kështu në këtë emision u diskutua për çështjet e fundit, relacionin analistë-poltikan, rrethanat shoqërore politke dhe ekonomike e shumë të tjera.

Për më tepër shikoni videon e plotë të këtij emisioni më poshtë: