Back

A duhet të bashkohen Kosova dhe Shqipëria?

Debat me temen: A duhet të bashkohen Kosova dhe Shqipëria? Ne televizionin Kohavision emisioni Rubikon i drejtuar nga Adriatik Kelmendi.

Mysafirë:

Albin Kurti – Lëvizja "Vetëvendosje"
Kim Mehmeti – Publicist shqiptar, Maqedoni *
Valon Murati – Lëvizja për Bashkim
Halil Matoshi – Publicist

9 prill 2009