Back

Emisioni Shqip në Top Channel:Ballkani përplasje e re

A është ky Ballkani ku duam të jetojmë? Kësaj pyetje u përpoqën t’i përgjigjeshin në emisionin e gazetares Rudina Xhunga, “Shqip”, një panel ku bënte pjesë ish-kandidati për president në Maqedoni, Ljubomir Ferçkovsk,i publicisti Kim Mehmeti,historiani Pëllumb Xhufi, dhe pedagogu Hysamedin Feraj.Ndiqni Video emisionin këtu.