Back

Filmat që ndryshojnë botën: "The Great Gatsby" – Biseda në studio ne RTV 21

 

 

 

Filmat që ndryshojnë botën
Filmi: "The Great Gatsby"
Në këtë video mund të ndiqni bisedën në studio me mysafirët Kim Mehmeti, Luljeta Vuniqi dhe Ibrahim Makollin.
Autor i emisionit Xhevdet Pozhari.