Back

Kim Mehmeti "Debat" në RTK /VIDEO

 

Mysafir ne emision Debat te RTK jane:Kim Mehmeti,Bajram Rexhepi,Talat Xhaferi dhe Mufail Limani. Debatojn rreth vrasjes se 4 civileve shqiptar ne Maqedoni.Në aksionin policor në afërsi të Radushës policia vrau edhe Shaban Zenunin nga Merova e Tetovës, Qemal Mustafa nga Gërçeci i Shkupit dhe Xhafer Shala, shtetas i Kosovës dhe Harun Aliu "Komandant Kushtrimi. Harun Aliu ishte politikisht aktiv si drejtues i partisë Alternativa Kombëtare dhe është njëri ndër njerëzit që ka dhënë kontribut në formimin e Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, ku njihej me nofkën Komandant Kushtrimi.