Back

Kim Mehmeti mysafir në RTV 21 në emisionin "Sy më Sy"

Mysafir i emisionit “Sy më Sy” ishte analisti Kim Mehmeti, me të cilin autorja e emisionit, Antigona Baxhaku – Idrizi ka biseduar lidhuar me situaten politike dhe gjendjen momentale ne Republikën e Maqedonisë…. Ndiqni emisionin “Sy më Sy”…