Kim Mehmeti në emisionin Zona B në Klan Kosova /VIDEO

Kim Mehmeti në emisionin Zona B në Klan Kosova.Emisioni i drejtuar nga gazetari i njohur Baton Haxhiu.Shkrimtari Kim Mehmeti flet per situatën e sigurise në Maqedoni,incidentet e fundit që ndodhin dhe paraqitjen përsëri te UÇK-së në skenë.

 

 

 

 

Author avatar
Kim Mehmeti
https://kmehmeti.com