Back

Kim Mehmeti në "Pasdite në TCH" për rrahjen e shqitparëve

Analisti Kim Mehmeti, në emisionin Pasdite në Top Channel, ka folur për rrahjen e shqiptarëve në Shkup.  Ai ka thënë se në Maqedoni ushtrohet dhunë ndaj shqiptarëve pasi në këtë vend u rritë një gjenaratë maqedonasish, të cilët u bindën se shteti ekziston vetëm shkaku i tyre dhe se këtu anti shqiptaria jo vetëm që nuk është e ndëshkueshme, por edhe të sjell prioritete.