Back

Kim Mehmeti në Zonë e Lirë /VIDEO

Kim Mehmeti në emisionin"Zonë e Lire"te drejtuar nga Arian Cani. "Zone e Lire" eshte nje emision me karakter gjeneralist, i cili mbeshtetet mbi aktualitete te ndryshme, politike, sociale dhe kulturore, lokale dhe nderkombetare, duke i percjelle ato nepermjet personazheve qe ideatori dhe drejtuesi i emisionit, Arian Çani fton ne studio. Keto personazhe jane protagoniste direkt ose indirekt te ketyre ngjarjeve. Promovimi eshte ne thelb te intervistave qe zhvillohen ne studio. Politikane, artiste, shkrimtare, gazetare, shkencetare jane çdo te premte protagoniste, autore, apo "viktima" te ngjarjeve apo ndodhive te ndryshme duke rrefyer e deshmuar historite e tyre, e ne kete menyre, duke hedhur me shume drite mbi to.