Back

Maqedoni: Analistet per zgjedhjet

Flet per Zerin e Amerikes analistet Kim Mehmeti dhe Veton Latifi rreth zgjedhjeve lokale dhe presidenciale qe do mbahen ne mars 2009

 

 

 

 

 

Kim Mehmeti
https://kmehmeti.com