Back

Nesër USSH organizon debat me Kim Mehmetin

Nesër Unioni Studentorë Shqiptarë do të organizojë debat në lidhje me atë se cili është roli dhe kontributi i studentit në shoqëri, a meriton studenti që të ketë kushte më të mira arsimore gjatë studimeve, si qëndrojnë raportet student – politikë dhe si duhet të menaxhohen këto situata të tilla, etj? Këto janë disa nga pikat që do të trajtohen në panel debatin STUDENTI, ARSIMI DHE POLITIKA me ligjërues: KIM MEHMETIN që organizon Unioni Studentor Shqiptar.

Me datë 11.03.2013 ( e hënë), me fillim në ora 13:00, në lokalet e Qendrës Arsimore Klubi ELITA (përball restaurantit Kalabria – Çair), Unioni Studentor Shqiptar ka nderin t’Ju ftojë në këtë panel debat me qëllim të përfitimit të njohurive të reja si dhe ngritjes dhe vetëdijësimit të përgjegjësisë dhe ndërgjegjes studentore.

Kim Mehmeti
https://kmehmeti.com