Back

Prej kalit të bardhë deri te rrugaçëria partiake

Nga na çoi kali i bardhë i llafazanisë partiake:

–         Kush i pari i përuroi tregjet ku do shiteshin kurvat partiake;

–         Parti që kanë popullin e vet, apo popull që ka parti.

Këto janë disa nga pyetjet, përgjigjet e të cilave do i gjeni në esenë politike “Prej kalit të bardhë deri te rrugaçëria partiake” të romancierit, eseistit dhe publicistit tonë të njohur Kim Mehmetit, a të cilin libër së shpejti, SHB “Logos – A” dhe e përditshmja  “Lajm” do tua dhurojë.Kliko mbi ballin për ta dowlonad.