Back

"Shekulli i dytë i Pavarësisë dhe Çështja Çame"

Unioni Studendor Shqiptar (USSH) me rastin e Ditës së Pavarësisë, nesër 27.11.2013 (të mërkurën) në ora 14:00, te hotel “Arka” do të organizojë një tribunë shkencore. 

Panelistë në këtë tribunë do të jenë: Shpëtim Idrizi, kryetar i PDIU dhe deputet në Parlamentin e Shqipërisë, Artur Zheji publicist nga Tirana si dhe Kim Mehmeti shkrimtar e publicist.

Tema që do të diskutohet do të jetë, “Shekulli i dytë i Pavarësisë dhe Çështja Çame”.

https://www.facebook.com/events/654270661290443/