Back

Shqipëria e Maqedonisë / video

 Në emisionin "Shqip", në Shkup, live nga Çarshia e Vjetër e kryeqytetit të Maqedonisë. Mysafire: Kim Mehmeti,Fejzi Hajdari,Ramadan Ramadani,Salajdin Salihu dhe Ymer Ismaili.Rrëfejnë për Shqipërinë e Maqedonisë. Në "Shqip" me Rudina Xhungën në "Top Channel".