Back

Shqiptarët shkojnë në minus 2 në administratë

… Analistët vlerësojnë se ky veprim është i turpshëm dhe përbuzës për shqiptarët. “Sjellja është si ndaj vasalit, të cilit herë pas here i lejon që të dalë para kamerave dhe të punësojë njerëz që të mos shihet se çfarë  bën sunduesi në sarajin e vet. Ai gjithnjë e më shumë e mbush oborrin me rininë e vet. Dhe në të gjithë këtë ka diçka që është përbuzëse për shqiptarët. Ju gënjeheni popullin tuaj se po punësoni të rinj për të mos punuar asgjë, dhe unë do të  punësojë maqedonas që do të punojnë dhe do të aftësohen për punë”, thotë për “Lajm” analisti Kim Mehmeti, duke shtuar se është e turpshme të diskutohet për këtë problematikë . ..
Për më shumë mund të lexoni ne ueb-faqen : http://lajmpress.com/lajme/maqedoni/6906.html