Back

Sondazhi i Bashkimit te Kosoves dhe Shqiperise ne emisionin Rubikon(KTV)

Lajmet ne KTV 10-04-2009
Sondazhi i Bashkimit te Kosoves dhe Shqiperise ne emisionin Rubikon(KTV)

Emisioni :
A duhet të bashkohen Kosova dhe Shqipëria?

Pjesemarres :
Albin Kurti – Lëvizja "Vetëvendosje"
Kim Mehmeti – Publicist shqiptar, Maqedoni
Valon Murati – Lëvizja për Bashkim
Halil Matoshi – Publicist