Back

Zigazag: Kim Mehmeti iu përgjigjet pyetjeve tuaja

 

 

Pyetjet mund ti dergoni ne kete web lidhje:

 

 

 

http://www.bbc.co.uk/albanian/forum/2009/04/090410_zigzag94_kmehmeti.shtml

 

 
Kësaj radhe mysafir yni dhe bashkëbisedues i juaj është Kim Mehmeti, shkrimtar dhe publicist i njohur nga Maqedonia.

Zoti Mehmeti është krijues bilingual, i cili pos në shqipe shkruan dhe boton edhe në gjuhën maqedonase. Shkruan prozë, tekste publicistike dhe përkthen nga maqedonishtja dhe anasjelltas. Veprat e tij janë të përkthyera në disa gjuhë.

Është fitues i parë i çmimit letrar "Rexhai Surroi", që vitin e kaluar iu dha në Prishtinë, ndërsa është shquar edhe me qëndrimet ndaj tranzicionit nëpër të cilin po kalon Maqedonia.

Keni pyetje për zotin Mehmeti?

Pyetjet dërgojini përmes formularit, në anën e djathtë të po kësaj faqeje.

Ato, së bashku me numrin e telefonit, duhet të na mbërrijnë deri të mërkurën. Pyetjet anonime nuk do të merren parasysh.

Programi Zigzag drejtohet nga Seladin Xhezairi dhe transmetohet çdo të premte e të hënë në emisionin e mëngjesit BBC Sot, pas lajmeve të orës nëntë.

Pyetjet mund ti dergoni ne kete web lidhje:

 

http://www.bbc.co.uk/albanian/forum/2009/04/090410_zigzag94_kmehmeti.shtml