Kim Mehmeti: Shqiptarët do ta "humbin" Maqedoninë kur të humbin Shkupin

Publicisti Kim Mehmeti ka postuar një koment të tijin sot në profilin e vet në Facebook. Ai shkruan se shqiptarët do ta "humbin" Maqedoninë në momentin
  • Kim Mehmeti: Shqiptarët do ta "humbin" Maqedoninë kur të humbin Shkupin
  • Kim Mehmeti në 'Ora Kulturë' (VIDEO)
  • Kim Mehmeti “shkrimtari lakuriq”
  • Kim Mehmeti: Kërkesat e Selës legjitime, por Menduh Thaçi asnjëherë s'dorëhiqet
  • Kim Mehmeti: Gruevski mund t`i përfshijë të dy partitë shqiptare në Qeveri
Tekstet e fundit

Kim Mehmeti: Rinia shqiptare, ambasadorët e mrekullueshëm të shqiptarisë

image
Shkrimtari i mirënjohur dhe shumë i vlerësuar nga kritikët e sotëm shqiptar dhe ndërkohmbëtarë, një nga publicistët më të guximshëm dhe më të drejtpërdrejtë në ...
me teper

"Shekulli i dytë i Pavarësisë dhe Çështja Çame"

image
Unioni Studendor Shqiptar (USSH) me rastin e Ditës së Pavarësisë, nesër 27.11.2013 (të mërkurën) në ora 14:00, te hotel "Arka" do të organizojë një tribunë ...
me teper

Kim Mehmeti: "Jugosllavie e re" projekt për të përçarë shqiptarët

image
Shkrimtari dhe mendimtari i njohur shqiptar, Kim Mehmeti, shprehet kundër nismës së Malit të Zi, për krijimin e Unionit Ballkanik me qendër në Serbi, duke ...
me teper
Video materiale
KIM MEHMETI ne FACEBOOK